Microdermabasie

Over de behandeling microdermabrasie

Wanneer uw huid kleine oneffenheden, pigmentvlekken, grove poriën, kleine rimpeltjes vertoont, is een microdermabrasie-behandeling de oplossing. Door middel van fijne kristallen wordt een dun laagje van de opperhuid verwijderd. Hierbij worden ook de dode huidcellen verwijderd waardoor de huid de werkstoffen beter zal opnemen. De huid zal een frissere uitstraling krijgen, met een betere doorbloeding. Microdermabrasie kan gezien worden als een natuurlijke manier om uw huid te verjongen.

Huidanalyse, Reinigen, Microdermabrasie, Stimuleren, Vapozone, Verwijderen oneffenheden, Masker, Dag/nachtverzorging  

€ 89,95 +/- 60 minten 
Incl. bindweefselmassage + € 10,50


 Microdermabrasie wordt toegepast bij? 

 
·         Een totale huidverbetering 
·         Fijne lijntjes 
·         Pigmentatievlekken 
·         Ongelijkmatige huid 
·         Door de zon beschadigde huid 
·         Littekens ( door acne bijvoorbeeld) 
·         Verouderde huid 
·         Grove porien 
·         Onzuivere rokershuid 
·         Futloze huid 


 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is uiteraard verschillend per persoon en leeftijd, omdat  geen enkele huid gelijk is. Tijdens een gratis intake kan ik uw huid bekijken en daarop een behandelplan samenstellen. Als indicatie zal bijvoorbeeld voor een vrouw van 45 jaar gemiddeld 5 behandelingen nodig zijn. Met een kuur zijn wel de mooiste resultaten te bereiken; uiteraard behaalt u het beste resultaat in combinatie met de huidverbeterende producten van Hannah. 


                              De behandeling 

Wanneer u nog niet eerder mijn salon bezocht heeft voor een behadeling wordt altijd een intake afgenomen. In deze intake worden uw wensen besproken en uw huid gemeten. Aan de hand van deze meting en uw wensen wordt de behandeling samengesteld. De behandeling wordt uitgevoerd in combinatie met een huidverbeterende behandeling van Hannah. Het microdermabrasie-apparaat verwijderd de dode huidcellen door middel van een zachte geconcentreerde methode. De machine kan ik afstellen op elke huidtype. Tijdens de behandeling worden de microkristallen met een grote snelheid tegen de huid gespoten, voordat zij weer worden verwijderd door het vacuümsysteem. Dit ontdoet de huid van de dode huidcellen waardoor de huid weer kan ademen en de hoornlaag dunner wordt gemaakt waardoor werkstoffen beter in uw huid worden opgenomen. Tevens stimuleert het de huid tot aanmaak van nieuwe cellen.


 

Het resultaat  

 

Wat mag en kunt u verwachten van een microdermabrasie of eventuele combinatiebehandeling. De structuur en conditie van uw huid zullen aanzienlijk beter worden. Uw huid zal meer glans krijgen en er vindt een betere doorbloeding van de huid plaats. Dit geeft een gezonde blik als uitstraling. Tevens wordt er door de huid collageen aangemaakt, hetgeen zorgt voor een strakkere huid, verstoppingen in de huid worden door de dieptereiniging geëlimineerd. Deze gezonde ‘’look’’ kan tot dagen lang aanhouden. Dit is uiteraard ook afhankelijk van uw levenswijze, roken, niet roken, leeftijd en welke producten u thuis gebruikt. 

 

Nazorg 


 Na de behandelingen wordt aangeraden om uw huid met extra zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Zo moet u uw huid twee maal per dag ( of vaker indien nodig) verzorgen met een crème die voor uw huid het meest geschikt is. voorkom blootstelling aan zonlicht na de behandeling.bescherm daarom uw huid gedurende de gehele behandelperiode met een goede sunblock factor 25. Dit geld ook in de winter; uw huid is zijn natuurlijke bescherming tegen UV straling kwijt, waardoor u gevoeliger wordt voor het ontwikkelen van pigmentverschuiving in de huid. gebruik verder make-up tot 24 uur na de behandeling. Indien de huid diep behandeld is, moet u uw huid behadelen als een schaafwond. Wanneer er korstjes ontstaan na de behandeling mag u hier niet aan krabben, dit verhoogd de kans op een littekens.