Dermatude Meta Therapy 

 

Een frisse blik, een stevige huid, strakke contouren en een egale teint dankzij de anti aging behandeling van Dermatude Metatheapy. 100% natuurlijk 

Dermatude is het merk achter de unieke innovatieve Meta Yherapy. 

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy. 

Dermatude Meta Therapy combineerd de voordelen van diverse huidverbeterengstechnieken  in één – 100% natuurlijke, unieke methode voor: 

-          Huidverjonging 

-          Huidverbetering 

-          Hydrateren 

-          Herstellen 
 


Het unieke aan Meta Therapy van dermatude is dat het de enige methode is voor huidverbetering waarin beide aspecten gecombineerd worden: 

-          natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. 

Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet allen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering op een natuurlijke manier aanpakt. Volledig veilig en zonder risico’s. 

  De behandeling

Bent u nieuw bij mij in de salon, dan vind eerst een uitgebreide intake plaats; naast elke behandeling is het belangrijk dat u thuis uw huid goed verzorgd met mijn huidverbeterende producten, hiervoor zal ik voor u een op maat gemaakt advies geven. Als voorbereiding op de dermatude Meta Therapy behandeling zal de huid goed gereinigd worden. Hierna vindt een peeling plaats waardoor de hoornlaag dunner wordt gemaakt en er een betere opname van het van het serum plaats kan vinden. Vervolgens wordt de doorbloeding gestimuleerd. Het ampul wordt aangebracht, en de dermatude Meta Therapy behandeling vindt plaats.Is de behandeling pijnlijk?

Nee, de behandeling is niet pijnlijk, echter op sommige locaties zoals bijvoorbeeld het voorhoofd kan de behandeling wat gevoelig zijn. Er is geen verdoving nodig om de behandeling te ondergaan

Hoe ziet de huid er na de rimpelbehandeling uit?

Na de behandeling zal de huid wat rood zijn, maar dit verdwijnt er snel. Er kunnen lichte schilfertjes ontstaan, maar dat is meestal niet het geval en wanneer dat zo is zal de huid zich vaak binnen 48 uur herstellen. Na 24 uur mag er pas weer make up worden aangebracht. 

Hoe werkt Meta Therapy? 

Met dermatude -  Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties  in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. De zelfherstellende eigenschappen van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.  Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, exact in de juiste cellagen waar ze meest efficiënte werking hebben. 

Resultaat

Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur en natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

In combinatie met mijn op uw huid afgestemde producten krijgt u een optimaal effect !

Voor wie is Meta Therapy

Met meta therapy is mogelijk om verschillende soorten behandelingen uit te voeren:
U kunt niet allen kiezen voor huidverbetering en anti-ageing  van het gehele gelaat, hals en/of decolleté, maar u kunt ook kiezen voor een specifieke behandeling voor gedeeltelijke zones en zelf individuele rimpels. Zelfs een combinatie van behandelingen  is mogelijk om tot het beste resultaat te komen.
-          Voorhoofdrimpels
-          Kraaienpootjes
-          Verbeterende huidstructuur
-          Fijnere poriën
-          Lifting
-          Decolleté 
-          Fronsrimpels
-          Wallen
-          Anti-ageing
-          Mindrimpels
-          Hals

Nazorg

Na de behandelingen wordt aangeraden om uw huid met extra zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Zo moet u uw huid twee maal per dag ( of vaker indien mogelijk) verzorgen met een crème die voor uw huid het meest geschikt is. voorkom blootstelling aan zonlicht na de behandeling, bescherm daarom uw huid gedurende de gehele behandelingsperiode met een goede Sun block factor 25. Dit geldt ook in de winter; uw huid iszijn natuurlijke bescherming tegen UV straling kwijt, waardoor u gevoeliger wordt voor het ontwikkelen van pigmentverschuivingen in de huid.

De eerste 24 uur wordt het dragen van make-up afgeraden.

Dermatude Meta Therapy behandelingen en prijzen 

 

Dermatude Meta Therapy gelaat € 99,-
Huidanalyse, Reinigen, Peelen, Stimuleren, Dermatude metatherapy gelaat, dag/ nachtverzorging.

 

Dermatude Meta Therapy Gelaat, Hals en Decolleté €179,- 

Huidanalyse, Reinigen, Peelen, Stimuleren, Dermatude metatherapy gelaat hals en decolleté, dag/nachtverzorging.

Veiligheid

De dermatude Meta Therapy apparatuur is een 100% natuurlijke huidverbeterde methode zonder dat er botox, injectables of plastische chirurgie aan te pas komt. Hierdoor loopt u geen enkel risico. 

Dermatude Meta Therapy behandelingen 

Welke gebieden kunnen behandeld worden met dermatude metatherapy? 

Meta Therapy biedt uitgebreide behandelmogelijkheden. Van huidverbtering en anti-ageing van het gehele gelaat, hals en/of decolleté, als ook specifieke behandelingen voor  gedeeltelijke zones en zelfs individuele rimpels. 

Dermtude anti-rimpelbehandelingen voor het gelaat starten in kuurverband van 4 behandelingen eens in de 1 a 2 weken. Vervolgens wordt de huid afgebouwd naar 1 behandeling per 4 weken gedurende 2 maanden. Vervolgens is 1 behandeling per 2 maanden voldoende om het resultaat te behouden.